dinsdag 25 januari 2022

SALES

 


Beste lezers,

In december verschenen: de eerste bundeling columns van dit blog. Alles van Rookzanger (toen nog zonder "voorheen"), van het prille begin in 2010 tot en met 2012.
Verschenen tussen aanhalingstekens, want ik heb dit fraaie boek in eerste instantie voor mijzelf en mijn nageslacht laten drukken. Niet in de winkel, geen ISBN, geen bol.com. Maar wie wil mag uiteraard meelezen. Graag! Stuur me in dat geval even een berichtje. Als u mij vervolgens 20 euro overmaakt geef ik de drukkerij opdracht om een exemplaar aan te maken, dat ik u laat toesturen.
Waarschuwing: deel II volgt al spoedig, en deel III en IV zullen in de loop van de komende maanden verschijnen. Dus als u aan verzamelwoede, volledigheidsdrang of een dergelijke compulsieve stoornis lijdt, bent u met één deel nog niet klaar. 
Een tevreden lezer stuurde me bovenstaande foto.
Kloek, ouderwets leesboek. 250 pagina's. Hardcover, 193 x 260 mm. Omslagontwerp naar een negentiende-eeuws voorbeeld door Rosanne van Spaendonck.

Ach, nu ik toch bezig ben: ik heb hier thuis nog enkele exemplaren liggen van de volgende boeken. Net als de winkels in deze tijd van het jaar wil ik ze voor een zacht prijsje van de hand doen. Zolang de voorraad strekt, 10 euro per stuk.
Voor meer informatie, klik op de titel.

Bankjeszomer
De sigarenwinkel

Ook van het prachtige, bibliofiel uitgegeven (met de hand gezette en gedrukte) boek met vertalingen van de liefdespoëzie van Louis Aragon heb ik nog (drie) exemplaren in de aanbieding. 30 euro per stuk. Daarna is het geheel uitverkocht. 

Mijn prachtig ongeluk

En natuurlijk, mijn veelgeprezen, ultieme boek over Koning Alcohol. Mag ook voor een tientje weg: 

Interesse? U kunt mij mailen: jpvanspaendonck@gmail.com


(Foto: Frank Bak)


Geen opmerkingen: